Hot Men & Cold Women

Onder het genot van een stinkende schuur, gierende gitaren, whisky shotjes, barfights, sexy rokjes, smokin' sigarettes en balen hooi, luister je  naar Anne van Rijn en haar side kick Mattijs Verhallen, die samen met hun 5-koppige band "Hot Men and Cold Women" de oude country/rock nummers uit de jaren 60 weer tot leven brengen. Country sterren als Lynn Anderson, Jerry Reid, Pam Tills, Maria Muldaur, Terri Gibbs, Dolly Parton en Patsy Cline passeren de revue! 
Kom naar de leukste schuur van Texel en gooi die boots van de vloer en swing mee op de beat van de country!!

 Anne van Rijn is theatermaker, regisseur en zangeres. Zij is helft van het cabaretduo Dames Voor Na Vieren. Zij schreef voor Spijkers Met Koppen op Radio 2 en maakte haar eerste solo voorstelling Conny Who? in 2012. Naast haar liefde voor zingen, regisseert zij theatervoorstellingen en coacht zij creatieve ondernemers. Ook zit Anne in de jury van het AKF Sonneveld concours en de Annie MG Schmidt prijs.
 
Mattijs Verhallen is zanger, pianist en componist. Hij was o.a. finalist van het AKF Sonneveld concours in 2010, is maandelijks componist bij Boesjans, was muzikaal leider van de Open bac in Amsterdam en schreef dit jaar nog een voorstelling De heren rond Rawie met muziek gemaakt op de teksten van Jean Pierre Rawie.

Annevan Rijn: leadzang
Mattijs Verhallen: leadzang en piano
Jurrit de Bode: bas
Jeroen Molenaar: drummer
Sietse van Gorkum: viool
Mees van Haren: gitaar

Image

Speeldagen:

vrijdag zaterdag