Broadway, hoe werkt dat?

Broadway is een 'huiskamer theaterfestival' in Den Hoorn op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 mei. Gedurende deze drie avonden spelen ruim 120 cabaretiers, kunstenaars en muzikanten in ca. 30 theaters, 90 voorstellingen...

U ziet op één avond 4 voorstellingen van een half uur, aanvang om 19.30, 20.30, 21.30 en 22.30 uur. Tussen de voorstellingen is steeds een half uur pauze. De artiesten blijven in de theaters, het publiek wandelt van theater naar theater, alle theaters zijn op loopafstand.

Na afloop van de voorstellingen speelt De Nachtband in De Toegift in het centrum van 'Broadway'. De entree is vrij voor die bezoekers die diezelfde avond ook rondje langs de theaters geweest zijn. Omdat er echter een beperkt aantal mensen in De Toegift naar binnen mogen, worden er bij de tickets polsbandjes verstrekt. Op vertoon hiervan mag u naarbinnen, echter vol is vol. Maar in de tent en de straatfoyer hangen schermen waarop de band goed te volgen is.

De ticketshop, hoe werkt dat?

De kaarten zijn vooraf samengesteld met 4 voorstellingen met steeds wisselende combinaties. Er zijn ruim 200 verschillende combinaties per avond.  Zo kunt u uw favoriete programma kiezen. Een kaart met 4 voorstellingen kost 27,00 euro. De kaarten koopt u in de ticketshop op onze website.

In de ticketshop klikt u op de dag van uw keuze. Elk blokje dat u ziet is een kaart voor vier voorstellingen.

  • Klik op de kaart van uw keuze.
  • Voer het gewenste aantal in.
  • Klik op bestellen.
  • Als u klaar bent met bestellen gaat u naar de winkelwagen en volgt de stappen.
  • De kosten voor de kaartjes kunt u overmaken naar het genoemde bankrekeningnummer. Als het geld binnen is, zullen de kaartjes naar u toe opgestuurd worden.
  • Ten overvloede: NL19 RABO 0327 7309 94 t.n.v. Stichting Broadway Texel
  • Veel plezier met het uitzoeken!

Selecteer een dag: